Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Steluta Peljob EB200 XTV

0 stars: 0.00 din 0 pareri

385 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Sproketi /stelutele sunt proiectate dupa specificatii riguroase, pentru a satisface cerintele operatorilor.

Fabricate din otel calit ultrarezistent , acestea sunt aliatul ideal pentru excavatoarele, mini-excavatoarele, mini-basculantele, mini-transportatoarele, etc. Robustetea lor va permite masinii dumneavoastra de lucrari publice sa inlantuiasca ore fara teama de rupere.

Piesele noastre sunt dezvoltate conform schemelor originale ale pieselor, astfel incat veti obtine un pinion / steluta / sproket care este perfect adaptabil masinii dumneavoastra.

Pinionul (numit si roata "dintata" sau "sproket", "pinion" ) este o parte a trenului de rulare care antreneaza senila sau lantul, datorita dintii sai care sunt introdusi in verigi. Este fixat pe transmisia finala , ceea ce ii permite sa se roteasca si, prin urmare, sa deplaseze masina inainte.

Amintiti-va sa verificati in mod regulat starea dintilor pinioanelor dvs. si sa le schimbati atunci cand devin prea ascutiti: Aceasta inseamna ca otelul s-a erodat din cauza frecarii, iar varfurile pot cauza o rupere a trenului de rulare.

Pinioanele uzate pot fi, de asemenea, responsabile pentru vibratii si pierderi nedorite atunci cand utilizati masina dvs. de constructii.

Pentru oferta de pret va stam la dispozitie pe mail si la telefon 0786884588 !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura